Leverandør af dele til møbel, teknik, produktion og industri

Sprøjtestøbte standardemner og specialfremstilling

martin høft A/S Rolgros har et bredt sortiment af standard plastemner til møbel-, maskin- og håndværks- industrien. Vi tilbyder også specialfremstilling og efterbearbejdning.

Sprøjtestøbe værktøjer til fremstilling af sprøjtestøbte plastemner

produkter2.png

Vi tilbyder konsulentbistand til design og specialfremstilling af sprøjtestøbeværktøjer og sprøjtestøbning af plastemner.Læs mere om mulighederne under udvikling.

martin høft A/S Rolgros leverer og producerer emner i plast til møbel-, maskin- og håndværks-industrien. Vores produkt er typisk det sidste man får øje på i et møbel, og ofte skal man helt ned i jordhøjde for at se emnerne i brug.

Det er dupperne til stoleben, der ikke må ridse gulvet, og det er hjulene på hospitals-senge, der gør transporten nemmere. Man finder blandt andet vores emner på stort set alle danske folkeskoler. Vi leverer emner til alt lige fra praktiske skolemøbler til pris­vindende designermøbler.

Bredt sortiment af standard sprøjtestøbte emner

produkter1.png

martin høft A/SRolgros tilbyder et bredt sortiment af standardemner, såsom rørben, dupper, greb og stilleskruer. Det betyder, at du kan få dine varer kort tid efter, du har afgivet en bestilling. Vi leverer i dag til mere end 20 lande verden over. Se vores sortiment i det digitale katalog.

Finder du ikke det emne du mangler i vores digitale katalog, kan vi specialfremstille målrettet til dit behov, se mere om vores specialproduktion under UDVIKLING.