Indlæser...

Afstandsstykker og koblingsemner

Afstandsstykker og kobling

semner er uundværlige elementer til både konstruktion- og monteringsprojekter. Her på siden finder du afstandsstykker og koblingsemner i holdbart HDPE-materialePA-Polyamid, Recycle Post Industrial eller PA-plast. Alle mål på siden er i mm.

Skriv til os

Mandag-Torsdag: 7:30-15:30

Fredag: 7:30-13:30

Få funktion og stabilitet med afstandsstykker i plast

Med afstandsstykker kan du sørge for, at dine monteringsprojekter fungerer stabilt og hensigtsmæssigt. Afstandsstykker i plast er perfekte til at lade elementer bevæge sig frit uden at støde ind i hinanden. De ses blandt andet i brug ved montering af kabler og rør, der skal forblive synlige eller i elementer som udtræksskuffer, bakker og trådkurve. Ved brug af afstandsstykker sørger du for, at dine komponenter holder i længere tid og bliver på den ønskede plads. Her på siden finder du både cylindriske afstandsstykker og afstandsstykker med radie. 

Her hos Martin Høft kan du få afstandsstykker i HDPE (højdensitetspolyethylen) der er modstandsdygtig overfor fugt, samt metal, som også er kendt for dets styrke og holdbarhed, foruden det slidstærke PA-plast (polyamid). Kontakt os, hvis du ønsker at bestille afstandsstykker i PA-plast. 

 

Hvor bruges der afstandsstykker?

Afstandsstykker, også kaldet distanceskiver, er alsidige komponenter, der anvendes i en bred vifte af situationer. De er nyttige i møbelmontage, elektronik, byggeri, rør- og kabelinstallation, bilindustrien, dekoration og meget mere. Uanset om du er håndværker, designer eller gør-det-selv-entusiast, er afstandsstykker en vigtig del af din værktøjskasse til at løse forskellige opgaver.

 

Pålidelige forbindelser mellem komponenter med koblingsemner

Med de rette koblingsemner kan du sørge for, at der er en stærk og pålidelig forbindelse mellem to elementer i dit projekt. Vores koblingsemner er lavet af PA, som er kendt for at være slidstærk samt have høj robusthed. I vores udvalg finder du blandt andet:

Koblingsbeslag 180°, dessin P16

Koblingsbeslag med radie 90° med skrue, dessin P18

Koblingsbeslag til samling af runde rør

 

God kundeservice hos Martin Høft

Hos Martin Høft har vi mange års erfaring indenfor branchen, som vi gladeligt deler ud af. Har du spørgsmål til vores afstandsstykker og koblingsemner, eller har du brug for råd og vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte os på martin-hoeft@martin-hoeft.com eller give os et kald på tlf +45 86 28 37 11. Vi sørger for en personlig service, en fornuftig leveringstid og løbende kontrol af emner.