Indlæser...

Bordbenshjul

Flyt nemt rundt på møbler ved at installere bordbenshjul på dem. Her på siden finder du kvadratiske og runde bordbenshjul til forskellige belastninger samt stabiliserende rørben til at udligne højden. Alle mål på siden er i mm og bordbenshjulene forhandles i farverne grå og sort.

 

Materiale:

PA-rørben  / PA-hjul (rør 28-30 mm) og

PA rørben / PUR-hjul (rør 32-40 mm)

Tap: Elg stål
Standard farve: sort / grå
Kan også leveres usamlet. Informer venligst hvis det er nødvendigt

Skriv til os

Mandag-Torsdag: 7:30-15:30
Fredag: 7:30-13:30

Gør dine møbler flytbare med hjul til bordben

Bordbenshjul er blandt andet populære på skoler, arbejdspladser eller institutioner, hvor det skal være nemt at flytte på borde eller andre møbler. I vores sortiment finder du:


Rørben af PA-plast på 28-40 mm til runde rør.
Rørben af PA-plast på 35x35 mm og 40x40 mm rørben til kvadratiske rør.
Bordbenshjul af PA-plast og grå PUR. 

Rørben i PA-plast skaber et stærkt og holdbart produkt, og nav til bordbenshjul i samme materiale giver en særdeles god slidstyrke samt en rimelig kemikalie- og temperaturbestandighed. PUR-hjulbane giver derudover god dæmpning og mindsker afsmitning. 


Du kan vælge mellem forskellige størrelser med forskellige belastningskapaciteter for at sikre, at hjulene passer perfekt til dine møbler. Vi forhandler bordbenshjul med grå hjulbane samt rørben i sort, som passer til en lang række møbler. Vælg mellem bordbenshjul til kvadratiske eller runde rør alt efter hvilket bordben de skal monteres i. 

 

Skab fleksibilitet og stabilitet med hjul og rørben til dit arbejdsbord

Ved at sætte hjul på dit arbejdsbord, kan du nemt flytte det rundt efter ønske og skabe det arbejdsmiljø, du har brug for på dagen. Man flytter møblet ved at løfte ex. bordet i den ene ende. Rørben monteres i ben i modsat ende for at opnå den ønskede stabilitet. Ved at tilføje rørben til to af bordbenene kan du skabe en stabil base lige meget hvor, du placerer dit bord. Rørbenene er designet til at udligne højdeforskelle. Rørbenene i vores sortiment er MHRGL, GL 32 SPEC i TPE med antiskrid og 20-0038SPEC.

Find de rette bordbenshjul her hos Martin Høft

Hvis du er i tvivl om, hvordan bordbenshjul eller rørben installeres, hvilken belastning de skal kunne klare, eller har du andre spørgsmål til vores produkter eller services, er du altid velkommen til at kontakte os. 


Hos Martin Høft A/S Rolgros har vi flere års erfaring indenfor branchen og står klar med personlig service og egen kontaktperson. Vi tilbyder en fornuftig levering og produkter i høj kvalitet. Kontakt os per mail martin-hoeft@martin-hoeft.com eller ring til os på tlf +45 86 28 37 11 allerede i dag.