Indlæser...

Fingergreb / Håndhjul

Håndgreb med indstøbt messing eller zink møtrik

Materiale: PA, PA6, PS slagfast, PA med glasfiber, HDPE

Standardfarve: Sort

Andre farver kan produceres efter ordre

Minimums antal må påregnes

Rustfristål bøsninger kan indstøbes
Alle mål på denne side i mm

Skriv til os

Mandag-Torsdag: 7:30-15:30
Fredag: 7:30-13:30

Fingergreb og håndhjul og kugler

Skal du bruge fingerskruer, håndhjul eller kugler til dit projekt, har vi flere muligheder at vælge imellem. Vi har et stort standardprogram af greb med indstøbte skrue eller bøsning i mange størrelser og varianter. Det er størrelsen på grebet, der afgør, om vi benævner grebet fingerskrue eller håndgreb. De mindre greb, kalder vi fingergreb og de større for håndhjul. De fleste af vores greb er rundet, og har indgreb til fingrene, så man bedre kan få fat, når man spænder eller justerer. Vores standard greb er produceret med skrue eller bøsning i el. zink,

Formen af grebet, hvor man har indgreb til fingrene, gør at man kan få et bedre hold om grebet, når det skal spændes eller løsnes. Hvis man har problem med at holde om ting og derfor har behov for en større flade at tage om, findes der også greb til det formål.

Grebene findes i forskelligt materiale, men de fleste består af nylon. Nogen findes med mat overflade, nogen med gnistret overflade og andre med blank overflade.

Grebene kan produceres efter ønske med andre længder skrue eller med rustfri skrue eller bøsning. De kan også produceres i andre farver end vores standard sort.

Hvis man eksempelvis ønsker et logo eller firmanavn præget i overfladen af grebet er dette også en mulighed at få produceret. Det kræver dog, der laves en indsats eller indsprøjtnings side, som laves specielt. 

Hvis vi producerer en specialproduktion, skal man dog forvente at skulle aftage en minimumsmængde og/eller blive opkrævet opstillingsomkostning.

Vores store standardprogram betyder at vi kan afsende med korte leveringstider og ofte har mulighed for at sende fra dag til dag. 

Undersøg hvilken diameter grebet har behov for at være. Hvor meget er der plads til, der hvor grebet skal monteres og hvilken størrelse gevind I ønsker at benytte og hvor langt skal det være.

Har I et specialønske til udformning eller størrelse af greb har vi mulighed for at lave et nyt værktøj, hvor lige jeres ønske og krav til emne, kan produceres.

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os enten via mail eller telefon, hvis du skulle have spørgsmål eller hvis vi kan hjælpe med at finde den bedste løsning om det er et standardemne eller om der skal laves en ny sprøjtestøbeform.