Indlæser...

Glide produkter

Pas godt på dine gulve og møbler med glidesøm, møbelglidere og glidesko.

Her på siden finder du forskellige typer glidesko og -søm, der passer til forskellige møbler og med forskellige installationsmuligheder

Materialer: LDPE og PA

Standardfarve: Sort
Ved forespørgsel og bestilling oplys venligst udvendigt mål på rør

Alle mål på siden er i mm

Skriv til os

Mandag-Torsdag: 7:30-15:30

Fredag: 7:30-13:30

Fordele ved glidesøm og møbelglidere

Når det kommer til at passe godt på dine gulve og dine møbler, så er glidesøm og møbelglidere perfekte hjælpere. Disse små praktiske elementer beskytter dine gulve mod ridser og slid, reducerer støj og gør det nemmere at flytte dine møbler. I vores udvalg finder du glidesøm med både filtpuder og metalbaser, som passer til forskellige underlag. 

 

Forskellige typer glidesko med filt- og metalbaser til dine møbler

I vores udvalg finder du et bredt udvalg af forskellige typer glidesko, der passer til en række udformninger på fx stoleben og rørben på borde. Vores udvalg byder blandt andet på: 

Plastglidesko med og uden tap

Vinkelglidere

Møbelglidere med og uden søm

Kugleskruer med hylse

Glidesko med kugleled til runde og kvadratiske rør

Glidesøm i metal og plast med enten metalbaser eller påsvejstfilt på baser

 

Tilføj et flot finish på stoleben og rørben med møbelglidere

Møbelglidere er mere end blot praktisk beskyttelse - de kan også tilføje en æstetisk dimension til dine møbler. Løft udtrykket på dine møbler med glidesko, vinkelglidere eller møbelglidere i farver som sort eller metal. 

 

Tips til installation, vedligeholdelse og valg af glidesøm

Herunder har vi samlet en FAQ med ofte stillede spørgsmål, når det kommer til glidesko og møbelglidere. 

Hvordan monterer jeg et glidesøm?

Det er let at montere glidesøm. Glidesøm monteres ved at klemme glideskoen rundt om røret og sættes fast ved hjælp af en tap. De kan monteres op i rør eller hamres i med søm i træben. Vær opmærksom på, at du har den rette størrelse glidesøm, så det ikke beskadiger gulvet. 

Skal en møbel glider vedligeholdes?

Med tiden bliver møbelglideren slidt ned pga. brug. Det er derfor vigtigt at tjekke for slid og skader. Hvis møbelglideren er slidt meget ned, er det tid til en udskiftning, så du fortsat kan passe godt på dine gulve. Hvis glidesko er med filt, skal du tjekke om, det er slidt ned for at undgå beskadigelse af gulvet. 

Hvilken møbel glider skal jeg vælge?

Tjek dit møbels ben for at finde ud af, om du har brug for et glidesøm, der kan hamres i, en kvadratisk møbel glider, der kan skubbes op i møbelbenet, eller glidesko med vinkel og forskellige udformninger. Sørg for at målene på glideskoen passer til dit møbelbens dimensioner.

 

Personlig og kyndig vejledning hos Martin Høft 

Er du i tvivl om, hvilken type glidesko eller møbel glider, du skal investere i, så er du altid velkommen til at kontakte os hos Martin Høft på mail martin-hoeft@martin-hoeft.com eller giv os et kald på tlf tel:004586283711. Vi tilbyder personlig og kyndig betjening og vejledning, så du kan få de helt rigtige produkter ind ad døren. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at beskytte dine gulve og møbler.