Indlæser...

Maskinsko

Dæmp støj og vibrationer fra maskiner, og niveller maskiner på ujævnt underlag med maskinsko.

Her på siden finder du maskinsko med plast-, gummi- og metalbaser samt maskinfødder med og uden vinkelbar gevindspindel til varierende belastninger.

Alle mål på maskinskoene er i mm

 

Vores skruer er ikke produceret af råmateriale fra Rusland

Skriv til os

Mandag-Torsdag: 7:30-15:30

Fredag: 7:30-13:30

Maskinfødder med plast-, gummi- og metalbaser

Hos Martin Høft har vi samlet et solidt udvalg af maskinsko med forskellige baser af plast, metal og gummi, der passer til forskellige underlag. Baser af gummi er fordelagtige, hvis du ønsker at dæmpe støj og vibrationer. Har du brug for at kunne skrue maskinfoden fast i gulvet, kan du vælge vores metalbaser, der kan fastgøres til underlaget.

Justerbar maskinfod i metal eller rustfri stål

En af de mange fordele ved maskinsko er, at du kan tilpasse højden på de maskiner og elementer, du har. Andre kan hjælpe med at dit produkt tilpasser sig til den hældning, de står på fx i tilfælde af skæve gulve. I vores udvalg finder du maskinfødder i metal og rustfri stål. Vores maskinfod med rustfri stålkappe (2 mm) kan leveres, ligesom skruer, i A2- og A4-kvalitet. Rustfrie stålkapper har et flot udseende, høj korrosionsbestandighed. Maskinfødder med stålkappe (3 mm) leveres i zink. 


Maskinfødderne her på siden passer til forskellige belastninger, såsom belastning på op til 400 kg med plastbase og M10-skrue og belastning på op til 500 kg med gummibase og M10-skrue. Pas godt på dine maskiner og faciliteter ved at stabilisere elementer og maskiner med robuste maskinfødder. 

 

Gode råd og vejledning til valg af maskinsko fra Martin Høft

I vores rådgivning spørger vi blandt andet ind til hvor meget dine maskinsko skal kunne justeres, hvor store dine faciliteter er, og hvor meget vægt dine maskinsko skal kunne bære, m.m. Har du derfor brug for professionel vejledning til valg af de rette maskinsko til dine behov, skal du ikke tøve med at kontakte os. 

Vi tilbyder personlig service og egen kontaktperson, har løbende kontrol af emner og tilbyder fornuftig leveringstid.

Skriv til os hos Martin Høft A/S Rolgros på mail martin-hoeft@martin-hoeft.com eller giv os et kald på tlf +45 86 28 37 11.