Indlæser...

Rørafslutninger

Rørben eller dupsko med eller uden ribber til runde, kvadratiske, rektangulære og ovale rør
Overflade kan være blank eller mat
Materiale: LDPE, PE
Standardfarve: sort
Ved forespørgsel og bestilling: Opgiv udvendigt mål på rør samt godstykkelse
Enkelte dessin også i grå og hvid. Andre farver produceres efter ordre. Minimum antal må påregnes
Alle mål på denne side i mm

Skriv til os

Mandag-Torsdag: 7:30-15:30
Fredag: 7:30-13:30

Har du et rør, som du har behov for skal beskyttes af den ene eller anden grund, har vi sikkert en løsning. Vi har et bredt program af mindre sprøjtestøbte standard emner til bl.a. afslutning af stålrør fremstillet i plast eller plast/metal. Vi har løsninger, der passer til mange typer af industri.

Vi har rørben, der går ind i et rør og afsluttes med forskellige hovedformer. Der er nogen hovedformer, der er plane, andre der er halvkugleformet og nogen der buer imellem de to løsninger. Andre rørben findes med smig. De findes i løsninger med forskellige grader. De fleste plastemner kan levers med filt.

Nogen løsninger har en meget svag hvælvet hovedform, det betyder at når de monteres i huller i plader, at de næsten gå i med pladen de er monteret i. Nogen typer pladeprop passer til tyndplade, andre skal der være mere end 3mm gods for at den kan sidde fast.

Ønsker man en løsning, hvor afdækning går uden på røret, har vi også dupsko/dup/duppedit til dette formål. Disse findes også i forskellige materelaer og forskellige former.  Visse typer af dupsko fået også med filt.

Dypstøbte rørafslutninger er en blødere løsning, som kan bruges til rør og greb/håndtag.

Røret lukkes pænt af med et rørben, ende afslutning eller dup, så røret er skærmet mod personer eller mod overflader. Alt efter behov og hvordan produktet skal bruges, findes der forskellige løsninger. Produktet syner mere færdigt, når rør ender er lukket af og de beskytter samtidig personer eller dyr i nærheden i at blive beskadiget.

Afslutningerne findes til kvadratiske, runde og ovale rør.

Vores plastemner er med til at beskytte og afslutte rør ender. Hvis plastemnet sidder på en stole eller et bordben, beskytter de samtidig det gulv, de står på. Derved skulle produktet og gulvets levetid gerne forlænges.

Plastemnerne findes i forskellige plasttyper alt efter hvordan emnet skal bruges. Ex kan man bruge TPE eller hytrel hvis man ønsker en større friktion mod den overflade møblet arbejder op imod.

Standard farven for de fleste dupper er sort, men flere størrelser findes også i grå og hvid.

Der kan produceres i special farver efter forespørgsel. Her vil dog skulle påregnes minimums mængde eller/samt opstillingsgebyr.

Overfladen på plastemnet kan variere. Den kan være blank eller gnistet.

Man finder frem til den rigtige størrelse af afslutning ved at måle den udvendige diameter samt godstykkelsen med en skydelære, hvis afslutningen skal monteres IND i røret og ved at måle den udvendige diameter, hvis afslutningen skal gå UDEN på røret.

Vores indløb kværnes med i ny /fortsat produktion på maskinen eller på vores kværn, hvor den senere indgår i ny produktion.

Hvis en dup, afslutning eller rørben skulle gå i stykker skiftes den let. Mail evt billede samt rør størrelse og vi kan sammen finde erstatnings emne.

Arbejdes der på et nyt projekt og findes der ikke et standard emne, der kan bruges, er det muligt at vi kan  fremstille et værktøj efter jeres ønske.

Ring eller skriv evt med en skitse, så der er noget at arbejde ud fra. Vi er altid klar til at hjælpe og forsøger selvfølgelig at finde en standard løsning inden, der tales værktøj. Ud fra skitse udarbejder vi en værktøjspris samt emne pris.

Alle mål er i milimeter; mm og måles bedst med en skydelærer.