Indlæser...

Stilleskruer

Stilleskruer med FAST, DREJLIG eller KUGLELED baser
Materiale: PA, HDPE eller metal
Standardfarve, sort eller rustfrit stål cover
Andre farver end sort kan produceres efter ordre, minimum antal må påregnes
Rustfri skruer samt andre skruelængder kan indstøbes, minimum antal må påregnes
Alle mål på denne side i mm

Skriv til os

Mandag-Torsdag: 7:30-15:30
Fredag: 7:30-13:30

Stilleskruer

Leder du efter stilleskruer til dit projekt, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har stilleskruer med baser, der er faste, drejelige og til kugleled i vores sortiment. Du finder også stilleskruer med runde og firkantede baser, og vi specialfremstiller gerne den rigtige stilleskrue til netop dit behov – hvad enten den skal være rund eller firkantet, fastleddet, kugleleddet eller med drejelig base. 

 

Vores stilleskruer findes i flere materialer, og du kan derfor finde de helt rigtige stilleskruer blandt vores modeller. Hvad enten du ønsker fast, drejeligt eller kugleled som base, finder du hos os et udvalg af stilleskruer i både plast, i metal, i en kombination af plastic og metal og med og uden chromkappe. 

 

Stilleskruerne fås med metal base, så de kan udsættes for tunge belastninger og i rustfrit stål, så de kan holde til blandet vind og vejr. Maskinsko med gummi i bunden sikre større skridsikkerhed og vibrationsdæmpning. 

 

Er stilleskruer i plast de rigtige til dit behov, så fås de I forskelligt materiale og farver. Standardfarven er sort, men vi kan selvfølgelig producere stilleskruer af plast i andre farver efter ordre. Hvis du ønsker at få specialfremstillet dine stilleskruer, skal der dog påregnes køb af et minimumsantal. 

 

Vi tilbyder et bredt standardsortiment indenfor stilleskruer, hvilket betyder, at du kan få dine varer kort tid efter, du har afgivet en bestilling. 

 

Stilleskruer giver dit inventar længere levetid

Stilleskruer bruges til at justere og fixerer møbler og inventar, så hvad enten det er borde, stole eller maskiner, du skal have justeret, så finder du de rigtige skruer her hos os. Desuden beskytter stilleskruer både genstanden og gulvet mod slitage, snavs og overlast og giver således dit inventar en længere levetid.

 

Det er vigtigt at vælge de helt rigtige stilleskruer, så dit inventar og dine møbler holder længst muligt og bedst muligt. Med vores store udvalg af stilleskruer, og med vores ekspertise og erfaring indenfor dele til møbel, teknik, produktion og industri, hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning.

 

I hver kategori af stilleskruer finder du flere størrelser - husk at alle mål på denne side er i millimeter, mm. 

 

Det er vigtigt at stilleskruen har det rigtige mål i forhold til den genstand, hvor den skal monteres. Når du skal finde det rigtige mål til din stilleskrue, skal du måle det udvendige mål på det ben/rør, stilleskruen skal monteres i og bestemme gevindstørrelsen og gevind længden. Skal stilleskruen skrues i et rørben med gevind  eller er der i sat eller svejset en bøsning eller møtrik i røret. 

 

Ring eller skriv til os, hvis du har brug for hjælp til opmåling eller vurdering af dit projekt. Vi møder dig altid med en professionel tilgang, og intet projekt er for småt for os. Vores produkter er nemlig typisk det sidste man får øje på i et møbel, og ofte skal man helt ned i jordhøjde for at se emnerne i brug – og med stilleskruer er det ikke en undtagelse. 

 

Vi leverer også specialfremstillede stilleskruer

Hvis vi ikke allerede har de rigtige stilleskruer i sortimentet til dit projekt, så specialfremstiller vi dem gerne. Vi kan specialfremstille stilleskruer i plast, så de har den rigtige farve, men vi kan også indstøbe andre skruelængder og ex. i rustfrie stål i vores stilleskruer. 

 

Hvis du ønsker stilleskruer med forskellige skruelængder eller andre specialdesignede stilleskruer, så er mulighederne mange. 

 

Vi fremstiller tilbehør til flere kategorier indenfor møbel, teknik, produktion og industri, og vores fleksible værksted kan designe og tilpasse stilleskruerne, så de passer lige nøjagtig til dit projekt. Der skal selvfølgelig påregnes et minimumkøb og evt. opstillingsgebyr, når vi specialdesigner stilleskruer. 

 

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rigtige stilleskrue til dit behov. Vores dygtige eksperter kan både guide dig gennem vores katalog af standard udvalg af stilleskruer, men de er også altid klar til at vurdere dit projekt og hjælpe dig med at designe og få specialfremstillet den helt rigtige stilleskrue, evt i nyt værktøj.