Indlæser...

Stilleskruer

Stilleskruer, også kendt som stillesko, er en perfekt måde at justere højden på fx bordben eller maskiner. Her på siden finder du stilleskruer med faste -, drejelige baser samt kugleskruer i standardfarve, sort eller med rustfrit stålcover. Alle mål på siden er i mm.

 

Vores skruer er ikke produceret af råmateriale fra Rusland 

Skriv til os

Mandag-Torsdag: 7:30-15:30

Fredag: 7:30-13:30

Stillesko med faste og drejelige baser samt kugleskruer

Hos Martin Høft udbyder vi stillesko/stilleskruer med både faste, drejelige baser samt kugleskruer, som alle opfylder forskellige funktioner og muligheder for justering. 

Stilleskruer med fast base: Stilleskruer med en fast base er velegnet til møbler eller maskiner, hvor en fast og stabil position er nødvendig. 

Stillesko med en drejelig base: Stillesko med drejelig base gør, at møblet står fast, og led mellem base og skrue kan dreje, så højden på møblet kan justeres, selvom der er vægt på et møbel.  

Stilleskruer med kugleskrue: Stilleskruer, der er udstyret med kugleskrue, giver en bred vifte af bevægelsesmuligheder. Kugleskruen giver nemlig mulighed for bevægelse i mange retninger. 

Stilleskruer med trapezgevind: Heavy duty-stilleskruer med trapezgevind er gode til runde rør og kan installeres i en lang række elementer. 

 

Stillesko i PA-plast, HDPE eller metal 

Hos Martin Høft producerer vi stillesko/stilleskruer i holdbare materialer såsom PA-plast (polyamid), der er kendt for at være et slidstærkt plast-materiale, HDPE (højdensitetspolyethylen) der er modstandsdygtig overfor fugt, samt metal, som også er kendt for dets styrke og holdbarhed. Størstedelen af vores stilleskruer produceres i genbrugs PA.

 

Få farven og skruelængden der passer til dine krav

I vores udvalg af stilleskruer finder du standardfarve sort men de kan også produceres i andre farver eller ex med rustfrit stålcover. Hvis du ønsker stilleskruer i andre farver, kan de produceres efter ordre. Vores rustfrie skruer samt andre skruelængder kan indstøbes efter ønske. I begge tilfælde må et minimum antal påregnes. 

 

Tips til brug og valg af stilleskruer

Nedenfor finder du en beskrivelse af funktionen af stilleskruer samt tips til valg af stilleskruer. 

Hvad bruger man stilleskruer til?

Stilleskruer er perfekte til at justere og positionere møbler, maskiner og andre elementer. De gør det muligt at opnå en nøjagtig vandret og lodret placering ift. fx hældningen på gulv eller ujævne vægge. 

Hvilke stilleskruer skal jeg vælge?

Du skal først og fremmest overveje, hvilken størrelse du har brug for, så stilleskruen passer til elementet, det skal installeres på. Vær opmærksom på både gevindlængde og størrelse af gevind på stilleskruen, såsom m4, m5, m6, m8 eller m10 eller større. Tænk over funktionen af stilleskruen - skal den fx kunne dreje, stå fast eller have et fleksibelt kugleled. Det er også en god idé at investere i stilleskruer af holdbare materialer, så du kan få glæde af dem i længere tid.  

 

Find de rette stilleskruer hos Martin Høft

Gå på opdagelse i vores udvalg af stilleskruer og find lige præcis de stilleskruer, der passer perfekt til dine møbler og maskiner. Har du brug for råd og vejledning står vi altid klar med personlig og professionel rådgivning. Skriv til os hos Martin Høft på mail martin-hoeft@martin-hoeft.com eller giv os et kald på tlf +45 86 28 37 11.