Indlæser...

Rørben med gevind

Plast rørben med plastgevind, med indstøbt el.zink møtrik, med hul for møtrik til montering i vanddreliggende rør, med el.zink møtrik sammensættes, eller zink rørben til RUNDE, KVADRATISKE, REKTANGULÆRE OG OVALE RØR

Materiale: Regenerat PA Post Industrial, PE, PP, HDPE, Z 410

Standardfarve er sort. Andre farve kan produceres efter ordre. Minimums antal må påregnes

Ved forespørgsel og bestilling opgiv udvendigt mål på rør samt godstykkelse
Disse artikler er IKKE velegnet til hjul. Du kan bruge vores Expander i stedet for

 

Kortere leveringstid på visse størrelser må påregnes

Alle mål på denne side i mm

 

Sådan måles et rør (VIDEO):

 

Skriv til os

Mandag-Torsdag: 7:30-15:30

Fredag: 7:30-13:30

Rørben med gevind

Til vores stilleskruer har vi et større standardsortiment af rørben med gevind, så du nemt kan montere stilleskrue. Rørben med gevind monteres op i røret og stilleskruen skrues derefter i. 

Vi har rørben med gevind til runde, ovale, kvadratiske og rektangulære rør. De fremstilles i forskelligt plastmateriale med indstøbt bøsning eller med plastgevind. Nogle modeller er todelt og kan ilægges 1 eller 2 møtrikker efter behov. De kan fås i zink, hvis det kræves, at de skal kunne klare større belastning. Der findes også en model hvor rørben samt stilleskrue er i plast. Det kan være en fordel at benytte denne model i våde miljøer.

Vores rørben med gevind er beregnet til stilleskruer, hvis man vælger at benytte dem til andet ex. Hjul skal rørbenet fæstnes i røret eksempelvis ved at penne (deformere) røret, så rørbenet ikke kan bevæge sig ud af røret.

Rørben med gevind findes i standard farve sort, men kan producers i andre farver. Hvis vi producerer en specialproduktion, skal man dog påregne en minimumsmængde og/eller opstillingsomkostninger.

Vi tilbyder et bredt sortiment af rørben med gevind, hvor størstedelen ligger på lager, så det er muligt at levere fra dag til dag.

Rørben med gevind sikre en let og enkel montage af stilleskruen. Rørben med gevind findes med flere forskellige godstykkelser, så man let kan vælge den type, der passer til det rør, hvor den skal monteres og med forskellige gevindstørrelser. Derved kan man let kombinere dem med den ønskede stilleskrue, der passer bedst til ens produkt.

Ved at benytte et rørben med gevind samt stilleskrue kan man med lethed justere højden på sit produkt, så det kommer til at passe til den enkelte bruger.

For at vælge det korrekte emne, måles udvendig diameter på rør med skydelærer samt godstykkelsen og gevindstørrelsen bestemmes.

Ring eller skriv til os, hvis du har brug for guidens mht opmåling eller udvælgelse af korrekt emne. Vi har mange års erfaring og sidder klar til at hjælpe dig.

Hvis du ikke finder det ønskede emne på vores hjemmeside, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan vurdere dit projekt og så vi sammen kan finde den bedste løsning. 

Vi fremstiller plast sprøjtestøbte emner, som benyttes indenfor møbel, teknik, produktion og industri, og vores fleksible værksted kan designe og tilpasse rørben med gevind, så de passer lige nøjagtig til dit projekt. Der skal selvfølgelig påregnes et minimumkøb og evt. opstillingsgebyr, når vi specialdesigner rørben med gevind. Hvis der ikke findes et standard emne, der kan ændres kan vi lave et nyt værktøj, som komme til at passe helt til dine ønsker og behov.