Indlæser...

Møbelhjul

Møbelhjul er små, men essentielle elementer, der kan gøre møbler fleksible og funktionelle både i hjemmet og på arbejdspladser. Her på siden finder du møbelhjul i robuste materialer med og uden bremsefunktion foruden gevindtapper og plader. Vores møbelhjul er nemme at installere og forhandles i farver som sort og grå.

Møbelhjul (PA og PUR) og tilbehør, dessin F18

Dessin

Møbelhjul (PA og PUR) og tilbehør, dessin F18

Se detaljer
Møbelhjul og tilbehør, serier 20, 21 og 22

Dessin

Møbelhjul og tilbehør, serier 20, 21 og 22

Se detaljer
Møbelhul PA og tilbehør, dessin F0030

Dessin

Møbelhul PA og tilbehør, dessin F0030

Se detaljer
Møbelhjul og tilbehør, serie Kensington

Dessin

Møbelhjul og tilbehør, serie Kensington

Se detaljer

Skriv til os

Mandag-Torsdag: 7:30-15:30

Fredag: 7:30-13:30

Funktionelle hjul til møbler og kontorstole

Vores sortiment byder på transporthjul, møbelhjul til bordben og møbelhjul til kontorstole i flere størrelser, materialer og designs. Uanset om du ønsker at skabe et mobilt sofabord, gøre det nemmere at rykke opbevaringskasser eller at opdatere hjulene på din kontorstol, så finder du de rette hjul hos os. Med møbelhjul kan du nemt skabe et fleksibelt og dynamisk miljø, der kan indrettes til forskellige behov. 

Møbelhjul i robuste og slidstærke materialer

Møbelhjul skal kunne modstå hverdagens slid, og derfor finder du møbelhjul lavet af kvalitetsrige materialer som PA, PUR og TPE i vores sortiment. PA (Polyamid) er kendt for sin styrke og stivhed og er ideel til mekaniske dele, der skal kunne dreje. PUR (Polyurethan) er et stærkt og elastisk materiale, der egner sig godt til fx dæk i møbelhjul. TPE (Termoplastisk elastomer) er et materiale med høj kemikalieresistens, der kombinerer elastiske egenskaber med termoplastiske egenskaber, hvilket gør det til et alsidigt og hårdført materiale. 

Små og større møbelhjul til hårde og bløde gulve

Uanset om du har brug for møbelhjul, der er skånsomme mod bløde gulve med tæpper, eller du ønsker slidstærke hjul, der passer til hårde overflader som fliser, så har vi løsningen. Vores sortiment byder på møbelhjul i forskellige størrelser og alle mål er i mm. Du kan derudover finde forskellige modeller med enkelt- eller dobbelthjul samt med og uden bremser. 

Overvejelser inden du køber møbelhjul

Der er flere ting, du skal være opmærksom på, inden du køber møbelhjul såsom:

  • Max belastning: Vær opmærksom på at tjekke at hjulenes max belastning er i overensstemmelse med formålet, så hjulene holder i lang tid fremover. Du finder informationer om møbelhjulenes max bæreevne i de individuelle produktbeskrivelser.
  • Funktion: Skal hjulene passe til en kontorstol eller en mindre opbevaringskasse? Overvej hvilken funktion dine hjul skal have ift. fx størrelse og materiale.
  • Bremser eller ej: Har du brug for at alle hjul kan bremses eller blot to? I nogle situationer kan to hjul med bremser skabe passende stabilitet i et setup med fire hjul. 

Skab fleksibilitet i hjemmet eller på arbejdspladsen

Ved at integrere møbelhjul i dine møbler eller stole, skaber du ikke kun bevægelighed, men også fleksibilitet i dine rum. Møbelhjul gør rengøringen nemmere, samt det at om-arrangere elementer i rummet til en leg. Med møbelhjul kan du nemt indrette dig, som du ønsker og gøre hverdagen mere effektiv og dynamisk.

Kontakt os for vejledning

Har du spørgsmål til valg af møbelhjul, belastningskapacitet eller brug for vejledning ift. montering, så står vores dedikerede team altid klar til at hjælpe dig med at træffe det rette valg. Vi sørger altid for høflig og personlig service samt egen kontaktperson. 


Vi har løbende kontrol af emner, og tilbyder dig en god leveringstid. Skriv til os hos Martin Høft på mail martin-hoeft@martin-hoeft.com eller ring til os på tlf +45 86 28 37 11.